ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ Β΄ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΤΣΙΟΥ-ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Νικητής του Β΄Γύρου των δημοτικών εκλογών και νέος Δήμαρχος Σουλίου ο Γιάννης Καραγιάννης. Συγκέντρωσε ποσοστό 54,29% έναντι 45,71% του Νικόλα Κάτσιου. Στον Α΄γύρο ο νέος Δήμαρχος Σουλίου είχε συγκεντρώσει ποσοστό 25,95% και ο Νικόλας Κάτσιος 29,83%. Ανέτρεψε το αποτέλεσμα στον επαναληπτικό γύρο και πήρε τη νίκη.

Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας του Καραγιάννη: “Θα είμαι δήμαρχος όλων των δημοτών”

Με αφορμή τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών και την επικράτηση του συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας, ο Γιάννης Καραγιάννης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνδημότες μου, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ομάδα μας και το πρόσωπο μου.

Η νίκη της Δημοτικής Ομάδας Συνεργασίας, ήταν μια καθαρή εντολή για συγκλήσεις, συνθέσεις και συνεργασίες.

Την εντολή αυτή θα την κάνουμε πράξη, επιδιώκοντας συνεργασία σε όλα τα θέματα με όλες τις παρατάξεις, έτσι ώστε ο Δήμος Σουλίου να αποκτήσει την ρότα που ονειρευόμαστε.

Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Δημοτών μας, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.

Όλοι μαζί, θα εργαστούμε σκληρά έτσι ώστε να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες δεσμεύσεις, από ΟΛΕΣ τις προγραμματικές θέσεις, ΟΛΩΝ των παρατάξεων.

Συγχαρητήρια στις παρατάξεις “Τόπος Αξιών”, “1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας”, “Δύναμη Ελπίδας” και “Λαϊκή Συσπείρωση” και στους κ.κ Νικόλα Κάτσιο, Νίκο Αθανασίου, Νίκο Γώγο και Ηλία Κουτσή.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κάνεις. Πάμε όλοι μαζί για να κάνουμε το Δήμο Σουλίου τον Δήμο των Ονείρων μας”

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *