ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΗΜ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΤΖΑΛΗ,ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΝΝΑΣ

Την προσχώρηση της Κωνσταντίνας Χατζαλή στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ. – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.
Η Κωνσταντίνα Χατζαλή είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών. Εργάζεται στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών στο αυτοτελές Τμήμα Στρατηγικής, Προγραμματισμού και Διαχείρισης Έργων. Ειναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Πρόεδρος στην Πολιτιστική Επιτροπή του Συλλόγου.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της Κωνσταντίνας Χατζαλή, δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε την Κωνσταντίνα στην ομάδα μας. Χτίζουμε την πολυσυλλεκτική ομάδα μας, αξιοποιώντας και νέους ηλικιακά συνδημότες με εξειδίκευση σε αντικείμενα που μπορούν να υποστηρίξουν το όραμά μας για την νέα Δημοτική Αρχή. Η Κωνσταντίνα με το γνωστικό της αντικείμενο και την προϋπηρεσία της θα υποστηρίξει μεταξύ άλλων,τις οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία».
Την προσχώρηση 2 εκπροσώπων του πρωτογενή τομέα στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ. – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης. Πρόκειται για τους Μιχαήλ Γεωργό και Δημήτριο Βάννα
Ο Μιχαήλ Γεωργός, ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα ως βιοκαλλιεργητής ελαιόδεντρων και παραγωγός ελαιόλαδου, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε έμπορος και αγροτοσυνδικαλιστής ως αντιπρόσωπος στο Αγροτικό Κίνημα Τριτοβάθμιων Οργανώσεων Θεσπρωτίας.
Ο Δημήτριος Βάνας, είναι συνταξιούχος με πολυετή δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα ως παραγωγός προϊόντων μελιού, ενώ μεταξύ άλλων έχει υπάρξει και πρόεδρος της κοινότητας Σεβαστού.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, αναφερόμενος στις υποψηφιότητες του Μιχαήλ Γεωργού και Δημήτριου Βάννα, δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε τον Μηχαήλ και τον Δημήτριο στην ομάδα μας. Χτίζουμε την πολυσυλλεκτική ομάδα μας, όσο πιο αντιπροσωπευτική γίνεται σε επίπεδο τοπικής επαγγελματικής εκπροσώπευσης. Ο Μιχαήλ και ο Δημήτριος μεταξύ άλλων θα υποστηρίξουν τις προγραμματικές μας θέσεις σχετικά με την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα του Δήμου μας. Ευχόμαστε και στις δύο καλή επιτυχία».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *