ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΗΜ.Ο.Σ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

Την προσχώρηση του Δημοτικού Συμβούλου Θεόδωρου Μπάτση στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.
Ο Θεόδωρος Μπάτσης είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος τα τελευταία 4 χρόνια εκ των οποίων τα 2 θήτευσε ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ύδρευσης και Πολιτικής Προστασίας. Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Γκρίκας, πρόεδρος στον τοπικό ποδοσφαιρικό σύλλογο Θύελλα Γκρίκας Ψάκας και μέλος σε πλήθος Δημοτικών Επιτροπών.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τον Θεόδωρο Μπάτση στην ομάδα μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην δημιουργία μιας ομάδας με μείγμα από έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, νέους ηλικιακά συνδημότες, και ανθρώπους με μακροχρόνια συμμετοχή και έργο στην τοπική μας πραγματικότητα.  Ο Θεόδωρος με πολυετή εμπειρία στην αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος Κοινότητας, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος θα συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, τόσο σε θέματα καθημερινότητας όσο και ανάπτυξης. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *