ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΗΜ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ O ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Η ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΚΚΑ

Την προσχώρηση του Λευτέρη Τζώρτζη στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ. – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.
Ο Λευτέρη Τζώρτζης είναι απόφοιτος Τ.Ε.Ε. Πληροφορικής καθώς και απόφοιτος Ι.Ε.Κ. Τεχνικός Τυροκομίας. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ από το 2013 ως νέος Αγρότης ασχολείται και με τον πρωτογενή τομέα, καλλιεργώντας την δική του γη.
Την προσχώρηση 2 γυναικών από τον πρωτογενή τομέα, στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ. – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης. Πρόκειται για την Λαμπρινή Αθανασίου και την Μαρία Τόκκα
H Λαμπρινή Αθανασίου είναι αγρότισσα και μεταξύ άλλων έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του εκπολιτιστικού και επιμορφωτικού συλλόγου Ραχουλιου.
Η Μαρία Τόκκα, είναι νέα αγρότισσα και πτυχιούχος της σχολής αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής του ΟΑΕΔ και μεταξύ άλλων είναι ενεργό μέλος στο “Σώμα Απόδοσης Τιμών και Ιστορικής Αναβίωσης” του Δήμου Σουλίου
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, αναφερόμενος στις υποψηφιότητες της Λαμπρινής Αθανασίου και της Μαρία Τόκκα, δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε την Λαμπρινή και την Μαρία στην ομάδα μας. Χτίζουμε την πολυσυλλεκτική ομάδα μας, όσο πιο αντιπροσωπευτική γίνεται σε επίπεδο τοπικής επαγγελματικής εκπροσώπευσης. Η Λαμπρινή και η Μαρία, μεταξύ άλλων θα υποστηρίξουν τις προγραμματικές μας θέσεις σχετικά με την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα του Δήμου μας. Ευχόμαστε και στις δύο καλή επιτυχία».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *