ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΤΣΙΟΣ

Με 41 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Τόπος Αξιών»

 

Πρώτος ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου και επικεφαλής της παράταξής «Τόπος Αξιών» Νικόλας Κάτσιος, κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα το πλήρες ψηφοδέλτιο συμμετοχής της παράταξής του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης του Ν. Κάτσιου συμμετέχουν συνολικά 41 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι και ο ανώτατος επιτρεπτός αριθμός υποψηφίων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου που συνοδευόταν από αντιπροσωπεία του συνδυασμού του, αμέσως μετά τη διαδικασία της υποβολής του φακέλου έκανε την παρακάτω δήλωση: «Καταθέσαμε σήμερα στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας το φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή της παράταξής μας στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Καταθέσαμε ένα πλήρες ψηφοδέλτιο και το κάναμε έγκαιρα, χωρίς να περιμένουμε να εξαντλήσουμε τα χρονικά περιθώρια που προβλέπει ο Νόμος μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα. Το ψηφοδέλτιο μας ήταν εδώ και μέρες ολοκληρωμένο, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον  από συνδημότες μας για συμμετοχή που υπερέβαινε τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό των 41

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *