ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΗΜ.Ο.Σ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ο ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Την προσχώρηση του Τσουγγάρη Βασίλειου του Κωνσταντίνου στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.
Ο Τσουγγάρης Βασίλειος είναι επιχειρηματίας στον κλάδο της εστίασης, ενεργό μέλος του εθελοντικού κινήματος, ενώ έχει επιδείξει μεγάλη φιλανθρωπική δράση σε δομές υγείας, φορείς και συλλόγους της περιοχής μας και όχι μόνο.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τον Τσουγγάρη Βασίλειο στην ομάδα μας. Ο Βασίλης με σημαντική εθελοντική και φιλανθρωπική προσφορά, είναι από τα λαμπρά μέλη της αποδημίας που δεν ξεχάσαν πότε τον τόπο τους και θα βοηθήσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, άλλα και σε θέματα καθημερινότητας, ανάπτυξης και τουρισμού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».
Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχουμε ανακοινώσει τους εξής υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους: Φώτη Δημητρίου, Παναγιώτη Ευαγγέλου, Βασιλική Διαμάντη, Χρήστο Αθανασίου, Βασίλη Καλόγηρο, Αθανασία Μήτση Γεωργίου, Φάνη Μπέλλο, Παναγιώτη Παππά, Ανδρέα Γκέγκα, Μαρία Ντρίτσου, Σοφία Γιάγκα, και Θωμά Μπόλωση. Τα ονόματα που θα αποτελέσουν τον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας» θα ανακοινώνονται όλο το επόμενο χρονικό διάστημα ενώ θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού. Τους ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους στην ομάδα μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *