ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΗΜ.Ο.Σ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ο ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ

Την προσχώρηση του Θωμά Τσουγγάρη στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.
Ο Θωμάς Τσουγγάρης είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Νοσηλευτικής με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση και Πληροφορική Υγείας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Κλινικός Νοσηλευτής στο Αττικόν Νοσοκομείο καθώς και στο Νοσοκομείο Φιλιατών. Επίσης έχει εργαστεί στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς και στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι. Έχει σημαντική εθελοντική δράση και μεταξύ άλλων προσφέρει εθελοντικά τις ιατρικές υπηρεσίες του σε αθλητικές ομάδες της περιοχής μας
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τον Θωμά Τσουγγάρη στην ομάδα μας. Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τα πλεονεκτήματα του κάθε υποψήφιου μας, στον σχεδιασμό της επόμενης Δημοτικής Αρχής. Ο Θωμάς με το γνωστικό του αντικείμενο, την προϋπηρεσία του και την φιλοσοφία του περί εθελοντισμού, θα συμβάλει μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Σουλίου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της περιοχής μας. Του  ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *