ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Την Παρασκευή το πρωί οι μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου μας μαζί με τους δασκάλους τους Καλογήρου Θάλεια και Παλπάνη Στέργιο στο πλαίσιο των μαθημάτων της Γλώσσας, της Μελέτης Περιβάλλοντος αλλά και του περιβαλλοντικού προγράμματος για την ανακύκλωση που υλοποιούν, επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο .
Στην είσοδο του Δημαρχείου τους υποδέχθηκε με χαρά ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος και και ο επιστημονικός σύμβουλος του δήμαρχου κ. Ντάνης Γεώργιος !!!
Στη συνέχεια οι μαθητές οδηγήθηκαν από τον δήμαρχο στο γραφείο του όπου και του ανέφεραν μια σειρά από αιτήματα μεταξύ άλλων και τη βοήθειά του στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης !!!
Ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα τους τυπώσει 100 αφίσες και έντυπο υλικό για την ανακύκλωση!
Τέλος τους έδωσε και 200 σακούλες ανακύκλωσης όπου οι μαθητές θα τις χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους προγράμματος!!!
Αργότερα ο κ. Ντάνης μαζί με την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου κα. Χριστίνα Τζέλλου ξενάγησαν τους μαθητές στους χώρους του Δημαρχείου και εκεί οι υπεύθυνοι των υπηρεσιών τους εξήγησαν για τις αρμοδιότητες της κάθε υπηρεσίας.
Ευχαριστούμε τον δήμαρχο και το προσωπικό του δήμου για την άριστη φιλοξενία αλλά και την υπομονή που είχαν να απαντήσουν με αγάπη σε όλες τις ερωτήσεις των μικρών μαθητών !!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *