ΔΗΜ.Ο.Σ: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙ

Την προσχώρηση 3 γυναικών από το Καρβουνάρι στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.
Επρόκειτο για την Βασιλική Χαντζάρα, την Γεωργία Καπουράνη και την Αλεξάνδρα Κόττη.
Η Βασιλική Χαντζάρα, είναι αγροτοκτηνοτρόφος και εργάζεται στην οικογενειακή κτηνοτροφική μονάδα. Είναι μητέρα 2 παιδιών και ενεργό μέλος της κοινότητας με συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα.
Η Γεωργία Καπουράνη είναι Κτηνοτρόφος και εργάζεται στην οικογενειακή κτηνοτροφική μονάδα. Είναι μητέρα 3 παιδιών με πλούσια εθελοντική δράση, ενώ έχει συμμετέχει ως μέλος στον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο
Η Αλεξάνδρα Κόττη, είναι ιδιωτική υπάλληλος στον χώρο της εστίασης, μητέρα ενός παιδιού και ενεργό μέλος της φιλοζωικής κοινότητας. Επί σειρά ετών έχει υπάρξει προϊστάμενη  μεγάλης επιχείρησης στην Γερμανία, ενώ η αγάπη για το τόπο της, την έκανε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε 3 δραστήριες γυναίκες στην ομάδα μας. Και οι 3 είναι αγωνίστριες της ζωής με σημαντική κοινωνική δράση και η κάθε μια ξεχωριστά θα συμβάλει με τις δυνάμεις της, μεταξύ άλλων στην διαχείριση της καθημερινότητας, στην ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής και στην διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Ευχόμαστε και στις 3 καλή επιτυχία».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *