ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ, ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

Τη δέσμευσή του ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα βελτιώσει και θα κάνει πιο λειτουργικές και πιο ελκυστικές για τους συμπολίτες μας τις εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Παραμυθιάς, ανακοίνωσε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς» ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τόπος Αξιών» και υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, Νικόλας Κάτσιος.

Η εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Απριλίου 2019 στα γραφεία της τοπικής μας ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Παραμυθιάς και έγινε λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του φετινού κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας από τους «πράσινους».

Ο Ν. Κάτσιος συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του τομέα αθλητισμού της παράταξης, περιηγήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις και συζήτησε με τα μέλη του Δ.Σ. της τοπικής μας ομάδας, τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσο και γενικότερα την κατάσταση στο ποδόσφαιρο στο δήμο Σουλίου.

Ειδικότερα για το Δημοτικό Στάδιο Παραμυθιάς, ο Ν. Κάτσιος δεσμεύτηκε για την τοποθέτηση στεγάστρου με παράλληλη τοποθέτηση επιτοίχιων φωτοβολταϊκών φωτιστικών που θα καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας μας για άνετη παρακολούθηση των αγώνων κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά και των αθλητών-αθλουμένων για προπόνηση κατά τις απογευματινές ώρες.

Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου ενημερώθηκε και για άλλες ανάγκες που υπάρχουν στο  Δημοτικό Στάδιο Παραμυθιάς, όπως είναι η έλλειψη σε χημικές τουαλέτες για τους πολίτες, η έλλειψη βοηθητικού προσωπικού και η έλλειψη κανονισμού λειτουργίας του χώρου. Για όλα τα παραπάνω προβλήματα ο Ν. Κάτσιος ανέπτυξε στα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας, τον ακριβή τρόπο επίλυσής τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *