ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με τα Κούλουμα της Καθαρής Δευτέρας ολοκληρώθηκαν, στις 19/02/2018, οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις που διοργάνωσε Ο Δήμος Φιλιατών σε Συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Φιλιατών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλιατών. Σε όλες τις εκδηλώσεις της φετινής χρονιάς, μαζί με το Παραδοσιακό Καρναβάλι που διοργανώθηκε στις 18/02/2018 καθώς και η εκδήλωση τις Τσικνοπέμπτης που έγινε στις 15/02/2018, συμμετείχαν ενεργά και διασκέδασαν εορταστικά οι συμπολίτες μας καθώς και πολλοί επισκέπτες από τους όμορους Δήμους οι οποίοι επέλεξαν να μας τιμήσουν γιορτάζοντας μαζί μας. Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί, όλες  τις επιχειρήσεις ( Αρτοποιούς, Κρεοπώλες κ.α. ) του τόπου μας, που χάρι στις ευγενικές χορηγίες τους καθώς και τους συμπολίτες μας, που με την ακάματη και εθελοντική εργασία τους συμβάλλανε στην επιτυχή ολοκλήρωση των εν λόγω εκδηλώσεων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε επίσης και σε όλους τους συμπολίτες μας που ενεργά συμμετείχαν σε αυτές.

Οι φετινές εκδηλώσεις αναβαθμίζουν την εικόνα του υπέροχου τόπου μας  και μεταφέρουν τα μηνύματα των εκδηλώσεων που πραγματοποιούμαι καθώς και την ευγενική παρουσία των ανθρώπων που τα πραγματοποιούν και συμμετέχουν σε αυτές πολύ πέραν των ορίων του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή  στηρίζει όλες τις συλλογικές και ατομικές προσπάθειες που αναβαθμίζουν την εικόνα του Δήμου μας και ελπίζουμε ότι με το πέρας των τρεχουσών δυσκολιών να αρχίσει η ανάκαμψη και η ανάπτυξη της περιοχής μας που θα επιτρέψει σε πολλούς συμπατριώτες μας να επιστρέψουν και να επαναδραστηριοποιηθούν στα πάτρια εδάφη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *