ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Κε.Συ.Θε.Σ.

Το Κέντρο Συστημικής Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, (Κε.Συ.Θε.Σ.), είναι το μοναδικό Κέντρο Εκπαίδευσης της Βορειοδυτικής Ελλάδας στη Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεία, με πιστοποίηση από την EFTA-TIC (Επιμελητήριο Κέντρων Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας). Λειτουργεί από το 2010, υπό την επιστημονική ευθύνη της κας Βασιλικής Παπαδιώτη – Αθανασίου, τέως Αν. καθηγήτριας Ψυχολογίας του Παν/μίου Ιωαννίνων- Οικογενειακή Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια.

 

Το Κε.Συ.Θε.Σ. οργανώνει στα Γιάννενα Νέα Σειρά Ανοιχτών Σεμιναρίων  Προσωπικής Ανάπτυξης: «Μπορούμε και καλύτερα! Αλλά πως;»

 

Το 1ο Σεμινάριο: “ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΕΑΥΤΟΥ” Μια κριτική προσέγγιση στην κοινωνική επιταγή του «μπορείς περισσότερο»

 

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, 18.30-20.30, στην αίθουσα του Κε.Συ.Θε.Σ., Ελ. Ζωγράφου 1& Δωδώνης 14, Ιωάννινα

 

Με εισηγήτρια την Κασσάνδρα Πήτερσεν, Ψυχολόγο, MSc Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας, Επιστημονική συνεργάτης του Dulwich Center, Adelaide, Australia και του Ινστιτούτου Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας (ΙΑΨ).

 

Ένα διαδραστικό σεμινάριο που απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό,  καταπιάνεται με ένα ερώτημα που αφορά όλους μας: «Είμαι ανεπαρκής ή μήπως αρνούμαι να συμβιβαστώ;- Η αντανάκλαση της «αποτυχίας» στο προσωπικό νόημα και η επανασύνδεση με τις ατομικές  αξίες, γνώσεις, ικανότητες και ελπίδες»

 

Δηλώσεις Συμμετοχής και προεγγραφή: μέχρι 15 Απριλίου. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη.        

Κόστος 25€ – (15€ άνεργοι-φοιτητές/τριες, μέλη του ΚΕΣΥΘΕΣ). Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής (Κε.Συ.Θε.Σ.), είναι το μοναδικό Κέντρο Εκπαίδευσης της Βορειοδυτικής Ελλάδας στη Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεία, με πιστοποίηση από την EFTA-TIC (Επιμελητήριο Κέντρων Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας). Λειτουργεί από το 2010, υπό την επιστημονική ευθύνη της κας Βασιλικής Παπαδιώτη – Αθανασίου, τέως Αν. καθηγήτριας Ψυχολογίας του Παν/μίου Ιωαννίνων- Οικογενειακή Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια.

To Κε.Συ.Θε.Σ. οργανώνει στα Γιάννενα, Σεμινάριο για ειδικούς στο χώρο ψυχικής υγείας με τίτλο: «Ξεμπροστιάζοντας την απαιτητική φωνή της Βουλιμίας – Μια πορεία Αφηγηματικής Θεραπείας» το Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, 9.30 – 15.00 στην αίθουσα του Κε.Συ.Θε.Σ. Ελ. Ζωγράφου 1& Δωδώνης 14.

Εισηγήτρια θα είναι η Κασσάνδρα Πήτερσεν Ψυχολόγος, MSc Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας, Επιστημονική συνεργάτης του Dulwich Center, Adelaide, Australia και του Ινστιτούτου Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας (ΙΑΨ).

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα έχουν την δυνατότητα μέσα από την παρουσίαση της θεραπεύτριας ενός πραγματικού περιστατικού βουλιμίας, να εξοικειωθούν σε κάποιες από τις θεμελιώδεις θεωρητικές έννοιες και πρακτικές της αφηγηματικής ψυχοθεραπείας.

Κόστος  35€ (έγκαιρη εγγραφή 25€  μέχρι 15 Απριλίου). Η προεγγραφή είναι απαραίτητη.

     

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες-εγγραφές:

Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής (Κε.Συ.Θε.Σ.)
Ελ. Ζωγράφου 1 & Δωδώνης 14, Ιωάννινα
Τηλ.: 265 10 70 434,  695 69 95 190, 697 81 02 891
e-mail: kesythes@gmail.com
URL: www.kesythes.gr
FB: www.facebook.com/kesythes

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *