ΣΥΡΙΖΑ – Πολιτικη προεκλογικη εκδηλωση στους Φιλιατες

Με αισιοδοξία, υπευθυνότητα και συνέπεια επιβεβαιώνοντας την τάση  του κεντρικού ρεύματος που κινείται σε τροχιά αυτοδυναμίας και την αίσθηση που μεταφέρεται από τους πολίτες καθημερινά πως και στη ΠΕ Θεσπρωτίας η διαφορά θα καταγραφεί κοντά στον πανελλαδικό μέσο όρο, συνεχίστηκε η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό μας.

Το πρωί της Πέμπτης μέλη, φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο  των Φιλιατών που λειτουργεί στην πάνω πλατεία.  Κατόπιν σε πολιτική εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Κάτσης Μάριος, Οικονόμου Γιώργος, Παπαρούνας Παύλος, Τσακίρη Αστυρόπη, αφού παρουσιάστηκαν στο κοινό του Δήμου Φιλιατών από τον συντονιστή της τοπικής Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν στις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότηση της χώρας, της κοινωνίας και της οικονομίας μας και κάλεσαν τους πολίτες να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (που πρέπει να φτάσει σε κάθε σπίτι) και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την απαλλαγή του λαού και του τόπου μας από την ύφεση και τα μνημόνια. Εκτενής αναφορά έγινε και στα προβλήματα του ακριτικού μας νομού που χρονίζουν, αν και ορισμένα από αυτά χρήζουν άμεσης και υπεύθυνης αντιμετώπισης.

Μετά την εκδήλωση οι υποψήφιοι βουλευτές περιόδευσαν στους Φιλιάτες και συζήτησαν με τους πολίτες που έπιναν τον καφέ ή το ποτό τους στα τοπικά καφενεία και μεζεδοπωλεία. Οι κάτοικοι της περιοχής τους αντιμετώπισαν θετικά και τους μετάφεραν την βεβαιότητά τους, πως η επόμενη μέρα των εκλογών θα βρει το ΣΥΡΙΖΑ με ευθύνες αυτοδύναμης διακυβέρνησης της χώρας. Είναι διάχυτη η αίσθηση πως και η τοπική κοινωνία θα  τιμωρήσει με την ψήφο της αυτούς που οδήγησαν την χώρα στον κατήφορο των μνημονίων και τους ανθρώπους της στην απελπισία.

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας θα γίνει  23/1 και ώρα 20:00 στο «Πάνθεον», στην Ηγουμενίτσα με κεντρική ομιλήτρια την Άννα Φιλίνη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *