Ομιλια του Υπ. Βουλευτη Θεσπρωτιας Νικολα Κατσιου στους Φιλιατες

Χθές  Πέμπτη 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία,η δεύτερη προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Φιλιατών. Ο υποψήφιος βουλευτής του νομού Θεσπρωτίας Νικόλας Ε. Κάτσιος, έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τούς παρευρισκόμενους.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε με ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξιοκρατία,στην ανάγκη να ανανεωθεί η κεντρική πολιτική σκηνή με νέα πρόσωπα και στην αναγκαιότητα για νέα αντίληψη στη άσκηση της πολιτικής.

unnamed (3)

Ο υποψήφιος βουλευτής και αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Ηπείρου, αναφέρθηκε εκτενώς στο σχέδιο ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής των Φιλιατών με σκοπό την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία προϋποθέσεων για την επιστροφή των Θεσπρωτών στην πρωτογενή παραγωγή.

Με ιδιαίτερη έμφαση τόνισε ότι τα πανέμορφα χωριά των Φιλιατών μπορούν να αναπτυχθούν τουριστικά σύμφωνα με το πρότυπο των χωριών του Ζαγορίου και του Πηλίου.

unnamed (5)

unnamed (2)

Ο Νικόλας Κάτσιος είναι χαρακτηριστικό οτι μίλησε από στήθους και με ευφράδεια λόγου χωρίς να συμβουλεύεται σημειώσεις και ολοκλήρωσε την ομιλία του με την διατύπωση μιας πρόσκλησης-πρόκλησης “Αυτά που επιλέξαμε εχθές μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα και οι επιλογές που θα κάνουμε σήμερα θα μας τοποθετήσουν στο αύριο”

unnamed (1)

unnamed (4)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *