Διακηρυξη Προχειρου Διαγωνισμου

O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά, για την ανάδειξη αναδόχου του Υποέργου με τίτλο: « Ενέργειες Δημοσιότητας και προβολής του έργου : Ανάδειξη-Βελτίωση Ιστορικού Μονοπατιού προς Άγιο Αρσένιο», συνολικού  προϋπολογισμού 45.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Το Υποέργο ανήκει στην Πράξη «Ανάδειξη και Βελτίωση Ιστορικού Μονοπατιού προς Άγιο Αρσένιο», η οποία έχει ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας “03 – του Ε.Π. “Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα” και θα χρηματοδοτηθεί κατά 75% από το ΕΤΠΑ και κατά 25% από Εθνικούς Πόρους.
Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 12η  Μαρτίου  2014, ημέρα Τετάρτη  και ώρα  11:00’ π.μ., στο Δημαρχιακό  Μέγαρο  Ηγουμενίτσας, (Σουλίου 3, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Ηγουμενίτσα 46100) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής η οποία συγκροτήθηκε με την αριθ. 11/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Αντίγραφο της διακήρυξης διατίθεται από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Ηγουμενίτσας κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:30’ πμ έως 13:30’ μμ, καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή στην διεύθυνση http://www.igoumenitsa.gr.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για οποιαδήποτε σχετική διευκρίνηση ή πληροφορία κατά τις εργάσιμες ημέρες έως 15.00 μμ με την Αρμόδια Επικοινωνίας του Έργου για το Δήμο  Ηγουμενίτσας , κ.  Ιφιγένεια Κώτσια,  τηλ  2665 361 212

Ο  Δήμαρχος
Γεώργιος Κάτσινος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *