Επιστολη στο Δημοτικο Συμβουλιο για τον Πεζοδρομο

Σχετικά με το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας στις 26 Φεβρουαρίου 2014, σας γνωστοποιούμε τις θέσεις μας, τις οποίες παρακαλούμε να αναγνώσετε στο Σώμα:

ζητούμε να εφαρμοστεί τόσο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, όσο και στον υπόλοιπο Πεζόδρομο, ταυτόχρονα (Γρηγορίου Λαμπράκη, 23ης Φεβρουαρίου, Ολύμπου, Ζαλόγγου), ο κανονισμός λειτουργίας πεζοδρόμων και κοινόχρηστων χώρων. Συγκεκριμένα:
1. Τα όρια ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, τεντών και ομπρελών να διαμορφωθούν στα 2,5 μέτρα, όπως αναθεωρήθηκε με τον τελευταίο κανονισμό για όλα τα καταστήματα εστίασης.
2. Οριοθέτηση των παραπάνω χώρων με χρωματισμό.
3. Μετατροπή του κέντρου των πεζοδρόμων σε ζώνες ελεύθερης διέλευσης πεζών, μέσω των απαιτούμενων εργασιών αποκατάστασης (μεταφορά φωτιστικών στύλων κλπ.).
4. Σαφής προσδιορισμός των ελεγκτικών μηχανισμών τήρησης του κανονισμού.

Σας επισημαίνουμε ότι οποιαδήποτε αλλαγή γίνει, υπέρ της ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, συνιστά αποχαρακτηρισμό του Πεζόδρομου, ως εμπορικού και σε αυτή την περίπτωση επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε έννομο δικαίωμα, εκπροσωπώντας τα μέλη μας.

 

 

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *